21 апр. 2014 г., 11:26

Османско "владичество" или турско робство 

  Поэзия » Гражданская
388 0 0

Майор Даниела Благоева е жена с достойнство.

За слава на българското войнство

на Трети март написала "турско робство",

а не "владичество" или "господство" -

в Кабул турците "обидила".

Всяка честна българка би и завидила.

 

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203509056628528&set=gm.565161450265778&type=1&theater

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??