7 мар. 2021 г., 23:14

Осми март 

  Поэзия » Другая
307 1 0

Хубаво цвете е жената,

нека поне тоя ден чудесен,

този ден на красотата

за нея да бъде песен.

 

Често мъжете са груби,

а жените са слаби и крехки,

вместо мъжът жена си да люби -

понякога отнася се с нея нечовешки.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??