8 мая 2009 г., 09:35

Остани, моля те! 

  Поэзия » Любовная
760 0 0

Остани!
Остани още малко с мен, чуваш ли?
Моля те, остани!
Остани да ти се порадвам още малко…
Щастие, остани с мен…
Когато си отиваш, идва тъгата…
Идват болката и самотата…
Не искам това!
Достатъчна ми е мъката в сърцето…
Затова те моля, остани!
Искам да се смея, 
искам хората да радвам, 
искам да ми е добре…
сълзите искам да забравя!
Щастие, остани с мен…
Стаята е пуста 
и е тъй самотно. 
Остани… за да не съм сама…

02/04/07г.

НАДЯ

© Надежда Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??