21 дек. 2011 г., 08:53

Освиркаха Бойко 

  Поэзия » Гражданская
400 0 1

Бойко, банкянският "европеец",

бе освиркан във "Армеец".

Като води той погрешна политика,

публиката срещу него тъй ще вика.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??