26 апр. 2012 г., 10:34

Осъдени 

  Поэзия
428 0 0

Събирам сила

като теб и аз.

Кой по-добре

от семето

познава болката растежна?

Боли от соковете,

дето тръгват

по стъблата.

Боли от болката,

все още ти не си...

Преградите са

само в имената,

с които те наричат.

Лъжата най боли!

А ти -

осъден на разцъфване...

© Кирилка Пачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??