7 апр. 2021 г., 19:33  

От кал ли сме направени? 

  Поэзия » Другая
486 0 0

Толкова проблеми има днес,

защо са долни, кални мнозина,

защо вместо възход и прогрес -

все повече затъва нашата родина?

 

Земята е богата, плодородна,

имаме хубави планини, море,

защо малцина са благородни,

кое у нас е наред, е добре?

 

Защото всеки себе си гледа,

егоист е и сляпо парите обича.

Вместо да постигаме победи -

сам народът на гибел се обрича!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??