6 февр. 2007 г., 09:24

Откакто 

  Поэзия
521 0 0
Откакто видях твоите руси коси,
откакто видях твоите сини очи,
откакто видях твоята мила усмивка,
откакто видях твоята красива походка,
аз влюбих се в теб неусетно.
Дори любов да нямаш ти към мен,
знай към тебе аз винаги ще имам.

© Деси Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??