19 июн. 2006 г., 19:41

ОТКРАДНИ МЕ 

  Поэзия
759 0 4
Ела довечера,
когато заспиват тополите
и нощта ще танцува танго,
открадни ме,
без обувки и спомени,
някъде, някога това е било.

Аз съм истинска,
когато запеят светулките,
без червило, без грим и лъжи,
докосни ме,
ще ти припомня завръщане,
всяко щастие малко боли.

Ела довечера,
когато смълчана ще чакам
онази песен за последния танц,
открадни ме, 
дори да съм ти проклятие,
този блус е написан за нас.

© Албена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??