18 июл. 2008 г., 21:11

Откровение 

  Поэзия » Другая
602 0 3
Не знаеш ти цената на мечтите!
Не знаеш ти какво е любовта!
Какво ли са колите ти, жените,
нещастнико с бедната душа?

Душевно беден, нищичко не струваш,
дори и да живееш в разкош...
Сърцето ти е лед и ти студуваш,
животът ти не струва пукнат грош.

Какво ли са колите ти, жените?...
Едва ли с тях ще станеш по-щастлив!
Нещастнико, ти беден и с парите,
животът ти до края ще е сив!

© Красимира Касабова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??