6 июл. 2021 г., 23:25  

Ако си дал! 

  Поэзия » Гражданская
322 0 0

Ако от себе си си дал,

ако всичко с разум правиш

и за теб значи нещо думата "идеал",

ако с толкова зло се справиш

въпреки войната хибридна,

въпреки клевети и хули,

въпреки съдбата си незавидна,

въпреки политици, що са се прочули

с глупави изцепки и провали,

въпреки че горчиви плодове сме яли -

ще думам, народе страдални,

за теб слова красиви, похвални,

пази се от "българския Навални"!

Ти си издържал две робства,

ще се справиш и с тези неудобства!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??