21 июн. 2016 г., 07:56

Отминало 

  Поэзия » Любовная
1152 9 22

Ще те забравя. И вече няма да си спомням
уханията на твоите коси.
И тялото в забрава ще потъне 
в блясъка на утринни лъчи.

 

Ще те забравя....и в градината ще цъфнат
ароматни рози с цвят на карамел,
и вечерта луната ще възкръсне,
вятърът неясен път поел.

 

Спазените думи ще изгният,
в почвата ще никнат семена,
и туй, що двама с теб склопихме,
морето ще превърне в синева.

© Любослава Пиринкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??