6 февр. 2016 г., 09:49  

Отмъщението е в ръцете на създателя 

  Поэзия » Философская
343 1 0


виждах огъня
тлееше силно
чак да се опаря
и се чувствах добре
радвах се на кислорада
с присъствито на тишината
до онзи момент
когато вятъра задуха
груб, прашен -
объркващ действителността
затварящ очите
каращ те да търсиш
отново светлината
 

© Михаил Митев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??