9 июл. 2010 г., 19:35

Отново 

  Поэзия
551 0 3

Отново

 

Призраци звънят по телефона –

призраци на минали любови.

Как да се обичаме отново?

 

Призраци ни гледат в огледало –

отразени в сиво-черни снимки,

спомени и малки тъжни бримки.

 

Призраци ни пречат да погледнем.

Призраци ни карат да се върнем,

гръб на кръстопътя да обърнем.

 

Как да се обичаме отново?

Няма да те карам да се връщаш.

Няма да ти дам да се обръщаш.

Няма да обичаме отново.

 

© Владислава Генова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??