4 дек. 2012 г., 19:16

Отново е април 

  Поэзия » Другая
316 1 0

Отново е април
и пролетта пристига...
О, в този месец мил
животът ми намига!

Отново над света
юнашко слънце грее,
звездите през нощта
и Месецът
се смеят!

Светът е в светлина
и студът го няма,
прескочихме плета
на зимата голяма.

И аз като момче
въздушни кули вдигам...
И в мен звъни звънче
и пее чучулига!

О, нищо, че съм стар,
аз силно се вълнувам...
Това е Божи дар
и ще го отпразнувам!

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??