4 янв. 2017 г., 23:10

Отново ще се срещнем 

  Поэзия » Любовная
346 0 0

Отново ще се срещнем

 

Отново ще се срещнем.

На спирката. В автобуса.

На някой сфетофар. 

Или в магазина.

 

Отново ще се срещнем.

За да се познаем.

За да си припомним.

За да ме потърсиш пак.

За да изляза с теб.

За да четем поезия.

За да гледаме филми.

За да заспиваме заедно.

За да ми правиш кафе.

За да ти правя закуска.

За да гледаме звездите.

За да си говорим

или да мълчим. 

 

Отново ще се срещнем 

Където и да бъдеш.

Където и да бъда.

За да бъдеш мой.

За да бъда твоя.

 

Християна Рачева

© Християна Рачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??