14 нояб. 2013 г., 18:22

Овъглена ;) 

  Поэзия » Любовная
399 0 0

Докоснеш ли ме,

може да кипиш

или да се сгрееш.

Въпросът е дали

желаеш да гориш

или да тлееш.

Ако мечтаеш за любов,

може да се случи,

че да успееш,

ала бленуваш роб,

така ще се получи,

че няма да посмееш.

До мен да се допреш

сърце изгаря!

Следа във скреж.

А още паря...

© Георги Бъчваров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??