14 авг. 2008 г., 21:34

Пак 

  Поэзия » Любовная
728 0 5
 

Пак

 

Пак чакам

твоя звън по телефона,

пак моля се

и искам те в нощта,

пак с теб

желая аз да бъда,

пак искам

твойта топлина.

Пак имам

нужда да сме двама,

пак грозно,

тъмно е в нощта,

пак с теб

изгрява светлината,

пак с теб

започва ми денят.

Пак с мисълта за теб

щастливо се усмихвам.

Пак търсят моите ръце

да те погалят.

Пак искат устните ми

твоите да намерят.

Пак стене тялото ми

от любов към теб.

Пак само ти си ми.

Пак искам те!

И ПАК ОБИЧАМ ТЕ!

© Йовка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??