20 авг. 2022 г., 18:59

Пак ще бъдеш 

  Поэзия
197 2 5

 

Ще те срещам отново,

но само в съня си!

Ще си говорим отново,

но само... за минали случки!

Ще се усмихваш отново,

със усмивката топла -

това ще бъде в съня ми!

Наяве,

ще полагам ръка

на студеният камък

Разговорът ни,

ще бъде монолог!

Ще спиш, а Аз,

ще се надявам

да го чуеш

и някак си, със знак,

да ми отвърнеш...

Ще ми липсваш!

Много, ще ми липсваш!

Ще търся теб...

в очите на децата ти!

И пак ще бъдеш!

Valentina Mitova

25/07/2022

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??