29 янв. 2007 г., 13:17

Пак за Баба... 

  Поэзия
714 1 3

Няма те вече.
Боли ме. Боли.
В онази ужасяваща вечер
остави ме ти.
След всичката мъка
ти ще починеш...
Намери разлъка -
тихо да се споминеш.
Почивай спокойно.
Аз ще съм тук.
Рани безбройни,
не ще обикна така друг.
Идвай в съня ми.
Здрава, красива.
Осмисляй деня ми -
остани в мен жива!!!

© Петя Терзийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??