Паническо.
Панически бягам от буквите,
периодически улавям звука.
Истерично разливам субстанцията
боравя с тютюна,
намирам възглавницата.
Чувам, че има надежда,
хороскопът е кръстопът.
Въздухът е в цигарите,
не знам, дали можеш да разбереш.
Нищо лично,
само милувка,
разбирам те идеално -
калъфка.
Ще вярвам до край,
до пролетта,
намирам идеалното -
в самота.
17 април 2009
© Братан Все права защищены