17 янв. 2019 г., 11:34

Парк 

  Поэзия
348 0 0

Пролет,

обвита в скрежен тюрбан 

е времето в средата на януари,

Дъга от птици..

Пеят, усетили слънцето сънено крилата им да гали.

 

Надпяват се една със една 

и песента им отеква по замръзналия булевард

до залеза на сряда. 

 

© Илияна Димова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??