8 июн. 2007 г., 09:52

Пародирам се 

  Поэзия
959 0 1

Аз съм по-лека от Н2О,
но сигурно повърхността е тежка
и ме дърпа надолу... 

---

Аз съм по-бърза от птиците,
но те вероятно имат преднина
и затова само сега изоставам...

---

Аз съм по-ефирна от калинките,
но предполагам, че гравитацията им е приятелка
и те покрай нея стоят във въздуха...

---

Аз съм по-силна от болката,
но май, защото е проникнала в мен - 
не мога да й се опъна...

---

Аз съм по-дълготрайна от илюзията,
но мисля, че тя съставлява съзнанието,
а аз съм подвластна на него...

---

Аз съм... повече от нищо!
Аз съм самото нищо.

© Муф Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??