8 июн. 2010 г., 09:46

Пастирка на пеперуди 

  Поэзия » Любовная
686 0 6

Ех, как ме върза само -
мен, пастирка на заспали пеперуди,
накиснати в стомашен сок
и натежали от изсолване!
До лудост
да изстъргвам от крилете им
кристалчета тъга и сол забрава
и да им казвам:
"Ставайте!
Спомнете си
как пърхате в стомаха ми,
когато любовта край вас (край мен) минава!"

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??