9 февр. 2009 г., 12:32

Патова ситуация 

  Поэзия » Другая
663 0 8

тя беше
непоправима наивничка
не спираше да вярва
че ако каже честно
как точно си го представя
подаръка от съдбата
непременно ще го получи

само че нямаше право на това
защото не вярваше
в господ

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??