17 июн. 2008 г., 20:33

Пауза 

  Поэзия » Другая
688 0 2

Честито - ти си върхът
Стигна до края
На дъното е тъмно
подай ръка
ще те дръпна до средата
Честито - дишаш ли вече?
Да, това са цветове
Денят и нощта
Честито - не искам вече

© Едно Такова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??