21 июл. 2010 г., 16:34

Пенелопа 

  Поэзия » Любовная
514 0 5

Той някъде замина.
Забрави да ми каже.
Дано не е в чужбина!
Дано да е “При наш’те”!
Дано е на почивка,
на планина, на поход!
Дано да му е леко!
Дано – в добра посока!

Той някъде замина.
Съвсем не се тревожа.
Аз вярвам, че се сеща
за всичките възможности,
с които разполага,
та да ми се обади.
Дано е още утре,
преди да стане пладне!

Дано да е сериозно
и за това е нямал време
да каже да не чакам.
Не по-добре – банална
причината да бъде - 
да не го оплаквам!
Дано ме изненада
със своето завръщане!
Аз даже предварително
в ума си го прегръщам!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??