Като волна пеперуда
ти летиш от цвят на цвят
и даряваш с обич чудна
и познат, и непознат.
А очите твои мамят
и политам аз след теб
към поляни, натежали
с медоносния прашец.
Нека никога не виждам
тъжни твоите очи!
Ще премахна болки, грижи,
истината да личи.
С теб сме волни пеперуди
и хвърчим от цвят на цвят.
В тоз живот, препускащ лудо,
сякаш сме отделен свят.
© Елена Все права защищены