19 нояб. 2011 г., 12:35

Перо от птица 

  Поэзия » Другая
664 0 1

Перо от птица днес при мене долетя,
докоснах го, прегърнах го с ръце -
нещастие, беда или пък щастие...
Усетих странен ритъм в моето сърце.

Перото нежно, пухкаво и бяло -
то сякаш ми говореше на глас:
"Пази ме, днес при теб дойдох,
обичай ме, нали ти дадох знак."

Странно нещо... кръстих го Любов,
две желания си пожелах:
с теб да бъда цял живот
и за още тайни аз се размечтах.

автор: Ели Зарева
16.11.2011

© Ели Зарева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??