21 дек. 2019 г., 20:33

Песен стара 

  Поэзия
402 0 0

ПЕСЕН СТАРА

 

Дишам...

радост и тъга,

любов и безразличие,

добрина и суета,

рими в многостишие...

Вдишвам

и издишвам

монотонно -

тъжна песен стара...

С нея

дните ми догарят...

Но съм жива...

Миговете се повтарят...

Дишам...

и изгарям...

в житейското тичане

с моето вечно Обичане!

 

21 12 2019

 

© Надежда Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??