6 февр. 2008 г., 10:58

Песен за Теб 

  Поэзия » Любовная
784 0 0
 

                       Песен за Теб

 

Обичах много хора преди теб - така е,

но винаги имаше някаква отрицателна енергия.

Колко години те гледах, но не те виждах.

Накрая престраших се и казах ти: "Здравей".

Ти не ме възприе,

но какво да се прави -

аз още те обичах...

 

Пр.: Странно, колко бързо стана...

Обичах те,

но после какво - разбрах, че не заслужаваш ме ти.

 

Мислех, че любов като моята няма.

Бях със теб в мечтите си.

Исках да станат реалност, но уви - не!

 

Пр: ...

 

Гледах - край теб - момичета, колкото искаш.

От ревност умирах.

Не знаех какво да правя.

Да узнаеш или не?

 

Пр: ...

 

Но един ден започнах да мисля не със сърцето,

не със мозъка, а със гордостта си.

Ти не си за мен - истината е такава.

 

Пр: ...

© Ани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??