18 июн. 2007 г., 17:21

Певецът 

  Поэзия
490 0 4
 

певецът
онемял и вкочанен
самотен крал
на преходната слава
превърнат в просяк
побелял
и стар
обект на грозни
подигравки
ридае сам
със поглед ням
през време
и пространство:
ако си дал
ако си дал
ако си дал
от себе си
не си живял
не си живял
напразно...

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??