13 янв. 2012 г., 23:39

Пикник (2) 

  Поэзия » Для детей
623 0 1


Край горичка тича весела рекичка.
Птички пеят, рибки плуват,
катерички скачат, храница събират.
Весели хора, щастлива сърца,
смях, радост и веселие.
Вижте колко е красиво,
почувствайте колко е весело,
красив и хубав е денят.

© Онур Реджеб Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??