18 сент. 2024 г., 07:53

Писано 

  Поэзия
37 0 0

Никъде не е написано.

Никъде.

До този момент.

За мен и теб.

За нас.

Кафявите ти очи.

И моите.

Вълнението.

Тръпката.

Когато ги срещнем.

Допир.

На пръсти.

Устни.

Две тела.

Две души.

Не писано.

За това го пиша.

За да ни е писано.

 

И.Ц. 

© Ива Валериева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??