Писано ми е
1. Било ми е писано да живея сама,
било ми е писано да не усетя радостта,
било ми е писано само болката
да познавам като моя сестра.
2. Тъй далеч си ти от мен.
Нощта прераства в ден,
а аз седя ли, седя
и чакам те сама.
3. Защо ни е писано да сме разделени,
да сме далеч един от друг.
Съдбата е решила това, но има и проблеми.
Ах, как искам да си тук.
4. И радост от живота не извличам,
крещя, останала без глас.
Друг никой няма да обичам,
заклевам се пред Бога аз!
© Кристиана Кръстанова Все права защищены