22 нояб. 2005 г., 00:25

Писмо 

  Поэзия
639 0 0
Празен лист запечатвам
в чисто бял плик,
празни молби изпращам
да видя твоя лик.

В студено легло заспивам,
хладна самота ме гали.
Спомени опасни намирам,
сълза в сърцето пари.

Писмото аз изгаря,
уж да стопли моите мечти!
Вече няма да повтарям,
че само теб обичах те!

© Мария Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??