5 февр. 2007 г., 19:53

Писмо 

  Поэзия
792 0 7
Писмо

Напиши ми писмо
и сложи в него прегръдка,
да ме топли  в студените дни

Добави във плика
и лъчезарност крилата,
да ме милва когато тъжа

Не забравяй това:
от крехката нежност,
с която се чувствам жена

Най-много сложи
от твоята обич гореща
и плика внимателно залепи 

....а след няколко дни .......

Ще получа писмото,
за което  много копнея
и пак
       ще продължа 
                            да живея.

© Златка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??