Да я зърна само,
да погаля нейните коси,
да я целунат нежно,
как копнеят мойте устни.
След това готов съм
да тръгна с тебе
в непрогледната тъма,
след това готов съм
даже да умра.
Как жално искат да я видят
изморените от търсене очи,
сделка сключихме,
нали разбра,
чак тогава ме вземи.
Душата си давам в замяна,
да я видя за минута дори,
тялото давам в замяна,
да я целуна само, разбери.
Сделка предложих ти проста,
подари ми тези мечти,
па вземи ми тогава и тялото, и душата,
па каквото искаш с мене прави.
© Ganyo Ganev Все права защищены