11 июл. 2013 г., 21:57

Писна ми 

  Поэзия
580 0 3

Писна ми

 

Писна  ми от лица с маски,

писна  ми от злобните души,

писна ми да бъда аз човечна,

а другите да ми отговарят с лъжи.

 

Писна ми от фалшивите лица,

писна ми от тази подправена игра.

Веднъж искрен ти бъди

и животът лошо ще те подреди.

 

Докога светът ще бъде толкова студен,

докога този маскарад ще продължи.

Питам се в този късен час,

в какво крайна сметка ще се превърна Аз.

 

И накрая ще завърша кратко.

Живей честно и може би ще ти стане сладко.

Вглеждай се в хорските очи

и ще разбереш каква мъка им тежи.

© Десислава Любомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??