14 февр. 2013 г., 17:00

Питам се какво постигна... 

  Поэзия » Любовная
507 0 1

Питам се какво постигна

като бе честна, добра и мила?

Получи ли отсреща същото

или сълзите ти не от това са, а от друго?

 

 

До себе си отново ще допуснеш ли

друг така близо до сърцето ти?

Както е редно, когато си влюбена.

Или любовта остава за тебе далечна?

 

 

Проумя ли животът какво допуска?

Искаме едно, а получаваме съвсем друго.

Всичко от себе си по много даваме

за нещо хубаво, малко да ни се случи.

 

 

Питам се с какви очи ще погледнеш другия,

с какви идеали, чувства и мечти?

И няма ли за него да останеш ти далечна,

както напоследък в живота ни се случва?

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Прекрасно ще бъде,ако намериш отговор на въпросите.
Предложения
: ??:??