26 авг. 2009 г., 09:43

Пламък 

  Поэзия
871 0 2


Любовен пламък в мен гори,
за това виновен ти си,
слънцето за мен в буркан събра,
за да съм най-щастлива на света!
Романтика, любов и изненади
за мен приготвяш с твоето сърце
и винаги ще бъда аз до тебе,
защото ти си в моето сърце!

© Мария Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??