6 июн. 2020 г., 14:14  

"По плодовете им ще ги познаете!" 

  Поэзия » Гражданская
426 0 0

Мъдрият първо вижда своите грешки,

после – тези на другите,

с подчинените отнася се човешки,

тъй се бори със злините и заблудите.

 

"По плодовете им ще ги познаете!" -

тъй казва Вечната книга,

затуй се чудя как да ви тъпчат траете,

как не казахте дори веднъж:"Стига!"

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??