23 янв. 2013 г., 17:57

По пътищата на света не ме търси... 

  Поэзия » Любовная
593 0 3

По пътищата на света не ме търси,

сам при теб ще дойда.

Да запълниш дните ми останали,

да видя всъщност ти какво си.

Чудо ли, жена ли?

 

 

В мечти и сънища не ме търси,

не желая в тях да ме намираш.

Някой ден до тебе ще осъмна,

да ме обичаш тъй, както никоя друга.

 

 

На небосвода нощем не ме търси,

в звезди не би могла да ме откриеш.

По-близо съм, отколкото си мислиш ти.

При тебе идвам.

Любовта си за мене запази.

 

 

Калин Вълов

www.kalin-valov.hit.bg

© kalinvalov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??