22 мая 2007 г., 21:46

ПО ПЪТЯ КЪМ КРАЯ... 

  Поэзия
520 0 0
                               ПО  ПЪТЯ  КЪМ  КРАЯ....
                           
                                МЕЧТИТЕ  МИ  ТОПЛИ ,
                                ДОКОСВАТ ТЕ ЗНАЯ ,
                                ДАВАТ   ТИ   ВСИЧКО  -
                                СИЛИ ,ОБИЧ  И ЖИВОТ...

                                В  ДНИТЕ  ПОСЛЕДНИ
                                ОТНОВО   МЕЧТАЯ ,
                                ДАЛИ  ЩЕ  ТЕ  ИМА
                                И  В  СЛЕДВАЩ  ЖИВОТ...?!

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??