12 нояб. 2008 г., 19:36

Почти 

  Поэзия » Любовная
582 0 1
  Желая те - почти успявам,

почти целувка да си взема,

почти усмивка получавам...

Очи в очи почти те гледам!

 

Всеки миг почти съм с теб!

В живота ти почти съм нов!

Сърцето ти почти е в лед!

– почти стопявам го с любов!

 

Не зная как - почти разбирам,

че почти във спомен се превръщам!

Да те желая аз почти не спирам

и почти в прегръдка те обгръщам...

 

... Така, почти живеем ден след ден,

но не е сигурно дали почти!

Едно е сигурно, че ще умрем

- и не почти,

Ами съвсем!

© Константинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??