23 июн. 2007 г., 22:42

Почувствай свободата 

  Поэзия
553 0 2
Почувствай устрема за свобода човешки.
Почувствай волността да бъдеш или не.
Понасяй укора за свойте грешки.
Бъди свободен във живота си веднъж поне.

Почувствай се орел във небесата.
Бъди единствен в монотонния си ден.
Почувствай полъха на вятъра в косата
и скъсай почернелите окови на избрания от тебе плен.

© Константин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??