26 дек. 2020 г., 15:26  

Под маса 

  Поэзия » Юмористическая, Гражданская
488 0 0

Джиткам си аз в нета,

във фейса чета сатира, хумор,

искат оставката на кабинета,

на този страшен тумор.

 

Под маса нещо се плаща -

кюлчета злато и стотачки евро,

по бели гащи го хващат,

на него дава се щедро.

 

Но народът пак си спи,

а системата го убива,

вместо да и каже: "Спри!" -

на Запад ще отива.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??