28 апр. 2011 г., 10:18

Подари ми лято 

  Поэзия » Любовная
523 0 0

ПОДАРИ МИ ЛЯТО

Подари ми твое лято,
пълно с ярка красота,
влюбено и жарко слято,
трепетно, като съня.

Подари ми твое лято,
в стелеща се мараня,
пълно с обич и богато,
най-желаното в света!

Аз за теб съм капки сбрала,
дъхащи на борова смола,
в тях  копнежи съм скътала
да те имам още сто лета!

27.04.2011

© Лидия Сиркавара Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??