3 нояб. 2015 г., 22:38

Подаръци от вятър 

  Поэзия » Философская
271 0 1

Подаръци от вятър

 

Подаръци от вятър

раздава Есента,

обвити във листата

на политнала гора.

 

Подаръци от вятър

развява Есента,

протегни, вземи си във ръката

поздрави от тленността.

 

Усмихни се на безкрая,

дошъл от синьото небе,

преобразил се като вятър

да те отнесе.

 

ботьо

© Бойко Беров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??