22 июн. 2010 г., 13:09

Поетични срещи 

  Поэзия » Другая
480 0 1

стиховете му
накъсани образи
през фасетъчното око на хлебарка
сглобени
по странната логика
на разгънато оригами
рецитирани
с лека досада
и с наслаждение
ето как се пишат съвременните поезии
преполовената Бекс
се размахва небрежно
упражнение с лента
играе цигарата
въображаеми ходове на мисълта
из които повежда
като стар автобус
по българска кърпена магистрала
от напрежение сме се вкопчили
да не изхвърчим от седалките
разтърсвани във понятията си
доста здраво

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??