16 мая 2007 г., 09:43

Погали ме - нежно, непринудено! 

  Поэзия
1512 0 11

Погали ме - нежно, непринудено!
Подари ми усмивка - от любов пробудена.
Предай ми послания - страстни мисли!
Люби ме със жар, тялото ми покори.

Силно ме прегърни - с ръце, ненаситни да докосват.
Изпепели ме със целувки жадни,
остави дъха си по мен -
като еликсир, спомен от тази неповторима нощ!!!
15.05.07.г

© ГАЛИНА ДАНКОВА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??